2009. október 29.

Kocsik

A Volvo okos! És ezt most ne reklámnak tessék venni, nem a kocsi okos (nem igazán érdekelnek a kocsikat), hanem a vezetőség!
Minden ember, aki olvasott akár egy fejezetet is a Twilightból, az tudja, hogy Edwardnak Volvoja van. Aki figyeli a kocsikat a filmben (vagyis nem én), az észrevette, hogy míg a Twilightban ragaszkodtak az elvárt ezüsthöz, a New Moonban más a helyzet: feketére cserélték, méghozzá egy sokkal stílusosbb feketére! (Sztem ugyanis a Twilight-beli kocsi jellegtelen és unalmas volt.) Magasabb és karakteresebb, míg az előző nem igazán illett Edwardhoz (saját véleményem!), de hát tudjuk, hogy a mélyen tisztelt írónőnek nem mindig tökéletes az ízlése (de hát ki tökéletes?).
De vissza a témához! A Volvósok úgy döntöttek, hogy a Twilightereseknek kedvezenek, de sajnos nem minden országbelinek, hanem csupán ezeknek: USA, Kanada, Anglia, Franciaország és Németország. És sajnos van még egy feltétel: légy 18 éves.
De most a nyeremény: egy páros jegy a New Moon legelső vetítésére, november 16-án Los Angelesben, és ha még ez nem lenne elég, a nyertes találkozhat a szereplőkkel is! :( Már most utálom a nyertest! Pfuj! :( De ha te olyan mázlista dög vagy, hogy mindennek megfelelsz, hát akkor ide menj, és sok szerencsét hozzá, de akkor kérem közölni, ha Te, te mázlista nyerted meg!
Itt pedig a Volvo videója, amivel viszont már a kocsikat népszerűsíti, de van benne pár új kedveske jelenet is. A Twilightból és a New Moonból lettek kivágva a jelenetek, jó szórakozást hozzá! :)

Nincsenek megjegyzések: