2009. október 4.

BUX!

Boldogélet Utasinde Xet, Lilla! Merthogy ma, október 4-én, az állatok világnapján van Gazdaságos Lilla 17. születésnapja! Ideje, hogy keress magadnak egy vámpír pasit! :P
Lilla, ez a hatalmas aggyal megáldott nőszemély, kinek mindig is voltak beakadásai, ezek közül csak egy pár (amikre emlékszem): a HB-cerkák (volt velük valami, már arra nem emlékszem, mi), a Baby Born A, B és C típusai (nem tudom, melyik volt a legdurvább), az AMŐBA a bojleren, a Hitleres viccek, és végül most a tőzsdepiac. Mindig voltak társai: eleinte Viktor (nemtom má, hogy mi van vele, ő még a Baby Bornos időkből való), és most MiNK, főleg Jakab.
Továbbá Panna megkért, hogy adjam át szívből jövő üdvözletét, és hogy felajánlja az első termés 80%-át jen-részvényekben, garantáltan spekulációmentesen, így róva le tiszteletét előtte, amiért összehozta őt Pancser Bélával.
Szóval mondjunk áldást az Alexander's World Domination elnökének, és a MaSzaT Párt MAJDNEM pénzügyminiszterének, és küldjünk neki részvénygyertyákat!

1 megjegyzés:

Lilla írta...

A Világ Ura köszönetét szeretné kifejezni nemes barátainak akikkel sok kellemes pillanatot élt már át (MINK) szóval Isten áldjon mindenkit és éltessen titeket sokáig.
És köszönöm Pannának igen magkaptam azokat a most már nemcsak szóban forgó kiváló jenrészvényeket.
És köszönöm Verának a kitűnő bejegyzését, csak így tovább!
UI:
A vesszők ártalmasak az egészségre így elkerülöm őket messziről. (Tetves rohadt vesszők fujj)