2009. október 17.

Kis érdekesség

Van egy szintén jó twilightos oldal(majd berakom a linkek közé), ahol olvastam egy érdekes dolgot - kivételesen a HP-hez kapcsolódik, egész pontosan a 7. részhez. Tudjuk ki az a Grindelwald? Röviden annyit, hogy Dumbledore régirégi barátja. No, és ki fogja játszani? Hát a mi egyetlen Sweeney Todd-beli hősszerelmesünk, a mi gonosz Volturis Caiusunk, egész pontosan Jamie Campbell Bower! Szerintem nem rossz választás, de mindenkinek megvan a maga véleménye!
Továbbá a Heti Bolondság Díj nyertese osztálytársam, Alex, ki a föci dogájába London és Párizs minden nevezetességét kis betűvel írta ésw kiejtés szerint (lásd: notre-dám), és Erzsébet királynőt így írta le: erzsi királynő! Nem vicc! Tanárnő hozzáfűzése: "Otromba kifejezés!" És még nincs vége! Szó szerint vége, mert a már említett Alexünk a lap aljára, a szöveg végére ezt írta: "THE END" XD XD Ezen felül pedifg olyan randán írt, hogy hozzá képest én gyöngybetűkkel írok!
Kis érdekességeket közvetíttettünk, jó hétvégét néktek!
Ui.: További fontos dátum: hétfőn egy újabb részt mutatnak be a New Moonból! Úgy őszintén, meddig fog ez még így menni?? Hisz még 1 hónap a filmig! :'( No de addig is bírjuk ki a zenékkel, bemutatott részekkel, trailerekkel,  meg ami még jön!
Ui.#2: A "Verseny" nem igazán megyeget (minő meglepő...), de  a 'beadást' meghosszabbítom november végéig, s ha nem jön semmi, akkor majd jövőre. :)

Nincsenek megjegyzések: