2010. február 23.

Teamek összecsapása, avagy dráma a javából

Kedves gyermekeim! Elregélem mostan nektek eme dráma történetét, hogy aztán eldönthessétek, melyik Teambe tartoztok. Team Jakab vagy Team Vera? Ím a történet!
(Facebook - egy olyan kis hülyeségre, hogy "Melyik sztár szerelmes beléd titkon?" Bevera Verának az jött ki, hogy Rowan Atkinson, amire B. V. kommentje annyi volt, hogy "Bocs, é nem. :D" Ezután ezek történtek a kommentekben. (Figyelem! Néhol durva a nyelvezet!))

Jakab: ne is reménykedj másba... örülhetnél ennek is...
Szmájli Dóri: Jakab ez nem volt valami túl kedves megnyilvánulás..nemde?
Jakab: úristen... nehogymár én legyek a rossz, mikor ti töltögettek ki rólam mindenféle teszteket...
Vera: Ha még egyszer ilyet mondasz, esküszöm, nem megyek pénteken. Aztán majd berúghattok a "hangulat érdekében".
Vera:  Te meg örülhetnél annak, hogy vannak barátaid, ha ilyeneket mondasz! Ilyet már az osztálytársaim se mondanak, úgyhogy húzz a pi**ába!
Anna: Nem kéne beszólogatni a lánynak, főleg ok nélkül. Szerintem nem tett semmit amiért így kéne őt Xelgetni. Majd ha egyesek magukhoz térnek akkor egy bocsánatot megejthetnek Veronika felé....
Vera: Köszönöm Annus és Dóri. :) Legalább nem én vagyok a hülye sértődős. Ja, és amíg Jakab nem kér bocsánatot, addig le van ejtve a péntek. Lehet, hogy ezt mással megteheted, de velem nem! És nehogy azt mondd, hogy viccnek szántad, mert ha az lenne, akkor is megsértődtem volna! Ne képzelj már magadról többet, mint ami vagy!
Lizzy: Jakab! Vagy észhez térsz vagy péntek lefújva! Világos??? Vera am nem lesz semmilyen berúgás. :D
Vera: Csak piálás. Am kösz. :)
Látod Jakab? Látod, milyen buzi vagy??? Kis .......
Lizzy:  Jakab! Senki nem mondta h alkoholista vagy még ha a cseszegetésből az is jön le. Kvízeket azokról csinálunk aki a legjobb barátunk erre már rájöhettél volna. A lényeg az hogy a hozzászólásod elég szarul sikerült még ha nem is úgy szántad. És nem a mi kommentjeinkel kéne foglalkoznod, hanem azzal, hogy bocsánatot kérj Verától. Mi is ezt írogatjuk itt már egy ideje.
Jakab: MÁR MEGTETTEM, DE NEM ÉRDEKLI
(Miután Jakab kitörölte az első két bejegyzését...)
Vera:  A kis gyáva.... kitörölte a bejegyzését!
Idézem: "ne is reménykedj másba... örülhetnél ennek is..."
Jakab: abban reménykedtem, te majd az egészet kitörlöd... igazad van, jobb haragot tartani, és bosszút állni, mint simán hagyni az egészet, és jobb érzés is neked is, nekem is...
Jakab: na folytatódhat a szidás... Klubbot nem nyittok, hogy jakab mekkora egy geciláda buzi köcsög, csak mert mert csipkelődni?

Nos, most, hogy ismeritek a teljes történetet, el lehet dönteni: Team Jakab vagy Team Vera? Szavazz!

Nincsenek megjegyzések: