2010. február 19.

Anti-mentesposzt

Előbb volt egy mentesposzt, most egy anti-mentesposzt!
Kezdjük az Eclipse-el! Az első trailer március 12-én, a Remember Me premierjén lesz látható! Szorítsunk, hogy minnél hamarabb kikerüljön a netre!! Addig is csorgassuk a nyálunkat érte!
Ó, igen, és ez egy régebbi hír - egybizonyos NM DVD-n (vlmi amerikain) látható lesz egy 7 perces Eclipse-es összeállítás egy Eclipse trailerfélével! Dejó lenne, ha a magyar DVD-n is rajta lenne!
BAFTA! Ez nem egy káromkodás, hanem a British Academy of Film and Television Arts rövidítése, ami egy angol díj. Nos, ezen jelölve van Kristen (Feltörekvő sztár) /és - sajna - ugyan abban a kategóriában Jesse Eisenberg, akit szintén szeretek, de így nem neki szurkolok elsősorban/, Anna K. (Legjobb női mellékszereplő), és díjátadó Robert P.! Ezeken kívül szurkolhatunk még a Coraline-nak, a Becstelen Brigantyknak, Colin Firthnek, a Fel!-nek, az Avatarnak, a HP6-nak és még sok másnak! Itt a hivatalos oldal!
Ó, igen, és az idei Oscar gálán most Taylor és Kristen prezentálnak, ugyan úgy, mint tavaly Robert! Je! :)
És a végére némi vidámság - RPattzes, magyar feliratos interjúk! Ebben megtudhatjuk, hogy mi is volt igazából az a taxis incidens, kiderül, hogy Robertnek már nem korpás a haja (xD) és sokat nevetünk! Nézegessétek! :)




Remélem tetszett a mai válogatás! Szí jú létör!

Nincsenek megjegyzések: