2009. szeptember 5.

Pangás

Beköszöntött az ősz, így az a bizonyos iskola is, mégsincs semmi érdekes, mi szem-szájnak ingere. FIFIKE újra bemászott életünkbe, s a matematika is kínoz minket, az osztálytársakkal egyetemben.Továbbá szakadnak ránk a teendőnk, a házik, a tanulnivalók, a feleletek, satöbbi, hogy a többi kínzóezközről ne is beszéljek.
Pár segítség a tanévhez:
Egy meg egy az kettő!! Ha ezt tudod,mindenre föl vagy készülve (kár, hogy nem igaz).
8.-osoknak: ne higgy ama tanároknak, akik azt szajkózzák, hogy a 2. félév is nagyon fontos tanulás szempontjából is, blablabla, mert ez nem igaz. Akkor már jobban nem kell tanulni, s ez tartsa benned a lelket.
Ami a könyvben van, az nem mindig igaz: lásd a matekkönyv; egy egyenlet rosszul volt megoldva példaként. Ügyesek.
Találd ki a saját tanulási módod: bárki bármit mondd, ha te teszem azt, a hupikék törpikék maxilemezére tudod csak megtanulni az összetett mondatok szerkezetét, akkor hallgasd azt! Szinte senkit se érdekel, és te jársz ele jól.
Újságolvasóknak: ne hidd, hogy minden igaz, mit az újságokban látsz, mai újságomban 5 "hírből" 1 ha igaz volt (azok az izmok nem festettek, a csaj meg nem füvezik/iszik/bulizik).
Új iskolát kezdőknek: ne hülyézzétek le a 2. héten az osztálytársat/tanárt, mert bár lehet, hogy igazad van, nem tesz jótaz imidzsednek.
Ím, volt párjótanács, többet nem tudok, ha vajmi vicces/érdekes/közszemlére való jön, közlöm.

Nincsenek megjegyzések: