2009. szeptember 7.

Nem hagyhattam ki...

Lehetetlenség, hogy ne közöljem: ma van/volt a vörösek napja! Tudom, ez nem sokat mond többeteknek, hisz kit érdekel a vörös haj, viszont nekem ez az egyik bekattanásom. Ez a leg "egzotikusabb" hajszín, csupán 100 gyerekből 1 születik vörös hajjal, és azt is valószínűleg csúfolják az óvodában/iskolában/középiskolában/koleszban, bezzeg aki nem vörös, az igyekszik vörösre festetni, ami rendszerint nem jön össze, vagy esetleg mégis. Lássunk 3 nagy 'sztárt', akik természetes vörös hajukkal vonultak be a köztudatba:
Rupert Grint (Ronald Weasley, HP): talán a leghíresebb vörös, vagy legalábbis jó sok gázsit kap a HP-beli jóbarátot játszó Rupert Grint, aki nagyon szereti a fagyiskocsiját, és boldogan élik vidám hétköznapjaikat.
Lily Cole (modell, színésznő): a főként modellként zevékenykedő Lily arcát keretezi a vörös haja - oké, kicsit elszálltam. De a St. Trinian's-ben is feltűnt, mint számítógépzseni, és más filmekben is játszott már.
Rachelle Lefevre (színésznő): Rachelle csak kisebb mellékszerepeket kapott a... na, kitaláltátok, vagy ismeritek? Igen, a Twilightban, ahol a gonosz.gaz Victoriát játsza - az első 2 részben. A 3. részre ugyanis már nem kértek belőle, s egy silány indokkal elküldték őt - de a hírnév már megvan, csak kezdeni kell vele valamit.
Az SzES TV együtt kíván Nekik jó napot, és Öntől elnézést, ha untattuk.

Nincsenek megjegyzések: