2011. augusztus 5.

Az ártalmatlan semmiség 3 - teljes verzió

Na, megfeszített viaskodásom után a technikával, a jútúbbal, és egyéb videószolgáltatókkal, végre-valahára fel tudtam tölteni a filmet, és ráadásul egyben! Bár tulajdonképpen jútúbon is rajta van, de ott 3 részre bontva, és az utolsó részről levették a hangot, mert hogy a zene, meg a jogok.... az első két résznél meg semmi ilyen nem volt, és az sem zavarja őket, hogy ott van csupa nagy betűvel, hogy no copyright! :@ -.-" Mindegy. Lényeg, hogy több napnyi kínszenvedés után ím a várva-várt 3., egyben befejező rész! Juhúúúú! 
Egy kis ismertető a történet követéséhez:
A Nyomozónő visszatér, és a banánok meg Adorjánék után kezd nyomozni. Közben véletlenül összeakad egy "antiszektával" amely a Főnök és Adorjánék ellen van. Mindenkinek megvan a saját kis története, ami miatt bosszúra esküszik. 
Idióta Ildike - az egykori Kívánch Ildikó - az elmegyógyintézetben új szobatársat kap Demetria személyében, aki megőrült attól, hogy halottnak hitt nővérét, Öngyi Gyöngyit a búcsúztatóján élve látta Mosoly Orsolyával - akiről szintén azt hitték, hogy halott. Az elmegyógyintézetben az ápolók bunkók, de oda is eljut a drogos banán - de milyen hatással van az a banán, akitől mindenki megőrül, az alapból őrültekre?
Nos, remélem, így követhetőbb lesz a sztori! És most jöjjön a film!




Tetszett? Nem tetszett?

Nincsenek megjegyzések: